spacegif
  ETUSIVU ::
   
YHDISTYKSESTÄ

HALLITUS JA VASTUUALUEET:

Yhdistyksen hallitukseen voit olla yhteydessä kaikissa yhdistystä tai P.R.E. hevosia koskevissa asioissa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@finpre.fi.
Vastaamme niin pian kuin suinkin, mutta otathan huomioon, että yhdistystä pyöritetään oman työn ohessa. Käytä siis hyväksi myös mahdollisuutta kommunikoida facebook sivun kautta! Aina kannattaa kysyä!

Puheenjohtaja: Jeppe Maarit Puuperä
Sihteeri: Sanna Lohenoja
Rahastonhoitaja: Niina Spiridovit
Jäsensihteeri: Rea Koskinen
Maarit Metsänoja: jäsen
Mia Bungers: Jäsen
Vuokko Puurula: Jäsen
Katariina Nuutinen: Jäsen
Hevosten rekisteröintiä, omistajanvaihdosta ja muita ANCCEen liittyvää asiointia koskevat kysymykset ja tiedustelut Jeppe Maarit Puuperä

Suomen P.R.E. yhdistys on rekisteröity 9.5.2014.

Yhdistyksen hallituksen kokoonpano päivitettiin kokouksessa :
18.12.2016:

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää puhdasrotuisten espanjalaisten hevosten eli P.R.E. hevosten tunnettuutta Suomessa ja tuoda P.R.E. -hevosista kiinnostuneita ihmisiä yhteistoimintaan. 
Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys toimii P.R.E. hevosten rotujärjestönä Suomessa pääkantakirjajärjestö ANCCEN paikallistoimitsijana, tarjoaa tietoa rodusta, hevosten rekisteröinnistä, omistajanvaihdosprosessista sekä P.R.E. hevosten jalostuksesta  P.R.E. hevosten omistajille sekä P.R.E. hevosen hankkimista harkitseville. Toimimme kommunikaatiokanavana ANCCEN suuntaan.
Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan uuden yhdistyksemme toimintaan, olet erittäin tervetullut mukaan. Ota yhteyttä meihin osoitteella info@finpre.fi

Voit lähettää oman hevosesi kuvan ja kuvauksen yhdistyksen sivuille julkaistavaksi. Hevosesi tietojen julkaiseminen sivuillamme on ilmaista. Jäsenet voivat myös mainostaa P.R.E. oriaan jalostukseen sekä mikäli jäsen on kasvattaja, mainostaa kasvatustoimintaansa sivuillamme.

Toiveena olisi, että saisimme kaikki näiden upeiden hevosten kanssa toimivat henkilöt saman yhdistyksen toimintaan mukaan. 
Jäsenmaksu on 25€/vuodessa.

Yhdistyksen jäseneksi voit hakea täältä: Jäsenyys